چگونه حسابدار آماده به کار شویم؟

چگونه حسابدار آماده به کار شویم؟

مانند دیگر مشاغل، حسابداری نیز تنها به تجربه و مهارت نیاز ندارد و برای اینکه به این نوع حرفه وارد شوید، باید با تمامی مواردی که عبارت‌اند از: حساب و کتاب، ریاضیات، سروکله زدن با نمودارها و ارقام علاقه‌مند باشد. برای اینکه یک حسابدار آماده به کار شوید باید به این سؤالات پاسخ دهید:

۱. آیا می‌توانم بعد از کردن در دانشگاه کار خود را در زمینه حسابداری به‌عنوان حسابدار آماده به کار شروع کنم یا باید حتماً مدرک کارشناسی ارشد یا همان فوق لیسانس بگیرم؟

۲. آیا من شرایط و توانایی‌های لازم برای تبدیل شدن به یک حسابدار آماده به کار را دارم؟

۳. برای اینکه بتوانم به موفقیت‌های بزرگی برسم و آینده درخشانی را برای خود داشته باشم آیا باید در یک شرکت و مجموعه بزرگ استخدام و جذب شوم؟

حسابدار آماده به کار چه کسی است؟

یکی از مهم‌ترین نقش‌ها در هر کسب و کار را حسابدار آماده به کار دارد، خواه یک شرکت و یا مجموعه کوچک باشد و یا یک تجارت و یک سازمان بزرگ، چرا که آن ها می‌توانند جریان پول را ثبت و ردیابی نمایند.

حسابداران آماده به کار با پیروی کردن از دستورالعمل‌های به روز اطمینان حاصل می‌کنند که همه معاملات دقیق و صحیح بوده و همین‌طور از نظر قانونی نیز خالی از مشکل بوده است. آن‌ها توانایی این را دارند که برای یک شرکت و یک سازمان به‌صورت تمام وقت کار نمایند و یا به‌صورت قراردادی کارهای مالیاتی و یا حسابداری را انجام دهند.

همچنین آن‌ها توانایی این را دارند که برای افراد نیز کار نمایند تا در پر کردن اظهارنامه مالیاتی، تصمیمات مالیاتی و همین‌طور مسائل مربوط به درآمد و پول به آن‌ها کمک نمایند.

کار حسابدار آماده به کار چه چیزی است؟

برای ترسیم تصویری از سلامت مالی یک مجموعه و یک سازمان، حسابداران آماده به کار از صورت‌های مالی سازمان و از اعداد و یا افراد استفاده می‌نمایند. حسابداران آماده به کار با استفاده از مهارت خود در حسابداری، ریاضیات، حقوق و امور مالی، سود و زیان شرکت‌ها و سازمان‌ها را تحلیل و بررسی و تجزیه می‌نمایند.

حسابداران آماده به کار از روند مالی شرکت و سازمان اطلاعاتی را فراهم می‌آورند که صاحبان مشاغل و سرمایه‌گذاران به آن‌ها نیاز حتمی دارند تا از طریق آن ها بتوانند عملکرد شرکت و مجموعه را در یک بازه زمانی مشخص، بررسی و تجزیه و تحلیل نمایند، این اطلاعات اساس و پایه گزارش‌های هر شرکت و مجموعه و روند قانونی قسمت مالی آن است.

چگونه حسابدار آماده به کار شویم؟
چگونه حسابدار آماده به کار شویم؟

در این بخش بعضی از وظایفی که ممکن است یک حسابدار آماده به کار داشته باشد را بررسی می‌کنیم:

۱. پایگاه داده‌های مالی سیستم‌های بایگانی دستی و نرم افزاری را پیشنهاد، نگهداری و توسعه می‌کند.

۲. نظارت بر روی روند کار قسمت حسابداری دارد.

۳. برطرف کردن مغایرت‌های حسابداری.

۴. بررسی کردن اطلاعات مالی به‌عنوان نمونه واریزی‌ها به‌حساب های شرکت و مجموعه و همین‌طور اسناد مرتبط به معاملات مالی و قراردادها را بایگانی می‌نماید.

۵. روند هزینه و درآمد را تحلیل و تجزیه می‌نمایند و با مدیران در مورد بودجه تبادل نظر و بحث دارد و بر روند هزینه‌ها و درآمد و بودجه کنترل دارد.

۶. صورت‌های زیان و سود و گزارش‌های ماهانه از این دو را تهیه می‌نماید و همین‌طور از هزینه‌های مالی لیستی را ارائه می‌دهد.

۷. کمک‌های مالی سرمایه‌گذاران و قراردادها را بررسی می‌نماید.

۸. پرداختی‌های حقوق و دستمزد، هزینه‌ها درآمدها، بودجه‌ها، فاکتورها و دیگر اسناد حسابداری را بررسی و تهیه می‌نماید.

۹. برای کارمندان، فروشندگان و مشتریان درباره صورتحساب‌ها و فاکتورهای حسابداری توضیحاتی را ارائه می‌کند.

۱۰. برای تکمیل کردن ممیزی‌ها با حسابرسان خارجی و داخلی همکاری می‌نماید.

۱۱. الزامات مرتبط با دستمزد و حقوق کارکنان شرکت و مجموعه را تعیین می‌نماید، داده‌های دستمزد و حقوق را حفظ می‌نماید، از آن ها لیست ماهانه تهیه و پردازش می‌نماید.

انواع حیطه های حسابدار آماده به کار چیست؟

۱. حسابداری مالیاتی:

این دسته از حسابداران به طور خاص به کارهای مالیاتی و مواردی که مرتبط با آن هستند می‌پردازد. این پخش زیر نظر سازمان دارایی می‌باشد و کار حسابداران در این بخش رسیدگی کردن به‌صورت‌های مالیاتی و تطابق آن‌ها با قوانین دارایی و اداره مالیات می‌باشد.

۲. حسابداری حقوقی:

این دسته از حسابداران موضوعاتی را مورد بررسی قرار می‌دهند که از اختلافات واقعی و یا پیش بینی شده و همین‌طور دعوا به وجود آمده باشد. هومن حسابداران حقوقی باید در یک دادگاه مدارک تخصصی و شواهدی را ارائه نمایند.

۳. حسابداری دولتی:

برای سازمان‌ها و یا شعب دولتی این دسته از حسابداری استفاده می‌گردد. با توجه به ویژگی‌های خاص شرکت‌های دولتی، حسابداری دولتی انجام می‌شود که اساس و پایه آن گزارش دهی و ردیابی در همه سطوح شرکت‌های دولتی می‌باشد.

۴. حسابداری مالی:

حسابداری مالی به ردیابی و گزارش تراکنش‌ها و ثبت‌های مالی مربوط می‌گردد.

۵. حسابداری خصوصی:

این دسته حسابداران فقط به کار در یک شرکت و یک سازمان خاص محدود می‌شود، جایی است که یک حسابدار، دستمزد و حقوق خود را خود را بر پایه قراردادی که با کارفرما دارد دریافت می‌نماید. از این دسته از حسابداران برای شرکت‌های سهامی عام نیز استفاده می‌گردد.

۶. حسابداری عمومی:

نوعی از حسابداری، حسابداری عمومی می‌باشد که استفاده از آن برای عموم مردم است و تصور می‌شود که از حسابداری خصوصی حرفه‌ای‌تر باشد.

شرکت حسابداری و  خدمات مالی حساب آرایان چرتکه به خوبی میتواند در این خصوص و در تمامی مراحل پلمب دفاتر مشتریان خود را همراهی کرده و مودیان عزیز می توانند این امر مهم را به با اطمینان کامل به این موسسه بسپارند .پلمپ دفاتر قانونی ،دفاتر روزنامه وکل

۰۲۱۳۳۳۳۴۰۰۴۰۲۱۳۳۳۳۴۰۰۰  

مشاوره رایگان: ۴۶۸۸ ۴۱۰ ۰۹۳۹

همچنین چت آنلاین در سایت ما بصورت ۲۴ ساعته پاسخگوی شما عزیزان می باشد.

ایمیل : info@chortkeh20.ir

تهران، خیابان پیروزی

روبروی اداره مخابرات پلاک ۶۸۶ طبقه اول

و یا به صفحه تماس با ما مراجعه نمایید .

پلمپ دفاتر, ارزش افزوده٬ اظهارنامه عملکرد٬ اعزام حسابدار٬ اعزام حسابدار محدوده خیابان پیروزی٬ حسابدار حرفه ای٬ حسابداری٬ حسابداری صنعتی٬ خدمات مالی٬ خدمات مالیاتی٬ دفاعیات٬ صورتهای مالی٬ کاهش جرائم٬ گزارشات فصلی٬  مالیاتهای مستقیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *