شرایط کاری حسابدار آماده به کار چیست؟

شرایط کاری حسابدار آماده به کار چیست؟

محل کار حسابدار آماده به کار چگونه است؟ نمی‌توان کسب و کار خاص و شرکتی را برای کار حسابدار مشخص نمود. این به این معنی است که تقریباً هر سازمانی چه غیردولتی و چه دولتی و هر کسب و کاری به حسابدار نیازمند است و یا از خدمات یکی از آن‌ها استفاده می‌نماید.

شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ ممکن است دپارتمان حسابداری داشته باشند و به طبع حسابداران زیادی را نیز استخدام و جذب نمایند. فقط یک حسابدار ممکن است، در یک شرکت و سازمان وجود داشته باشد که ممکن است به یک مدیر مالی و یک ناظر در همان شرکت و مجموعه گزارش‌های خود را ارائه دهد.

درآمد حسابدار آماده به کار با سابقه کار:

مسلماً در افزایش حقوق، افزایش سابقه کار نقش بسیار زیادی خواهد داشت، این مورد، در مورد حسابداران آماده به کار نیز صدق می‌نماید و در بعضی شرکت‌ها و مجموعه‌ها به افرادی که سابقه زیادتری را در این شغل دارند، حقوق بیشتری را پرداخت می‌نمایند.

چگونه می‌توان حسابدار آماده به کار شد؟

در این قسمت قرار است تا راهنمای کامل مسیر شغلی حسابدار آماده به کار را با همدیگر مرور نماییم.

مرحله اول: آیا حسابدار آماده به کار برای من مناسب است؟

برای انتخاب شغل، اولین قدم این است که اطمینان حاصل کنید که واقعاً مایل هستید تا در این شغل، مشغول به فعالیت شوید و برای آن متعهد می‌شوید. انجام کار و فعالیتی که هیچ علاقه‌ای به آن ندارید، برای شما می‌تواند بسیار تلف کننده وقت و بسیار خسته کننده باشد.

مرحله دوم: داشتن مدرک کارشناسی

در حالی که اشخاص می‌توانند با مدرک کاردانی نیز مشغول به حسابداری آماده به کار شوند، اما کمترین مدارک مورد نیاز برای ورود به این حیطه کاری در بیشتر شرکت‌ها و مجموعه‌ها، مدرک لیسانس و کارشناسی می‌باشد.

اکثریت قریب به اتفاق موقعیت‌ها و همین‌طور بیشتر آگهی‌های شغلی استخدام حسابدار آماده به کار، نیاز به مدرک لیسانس و کارشناسی دارند که عموماً نیز لیسانس در رشته‌های مرتبط مدنظر است. فارغ التحصیلان در مقطع لیسانس، با دانش بیشتر از اصول و تجارب حسابداری وارد بازار کار خواهند شد.

بسیاری از سازمان‌ها، شرکت‌ها و مجموعه‌ها هستند که به افراد و اشخاص استخدام شده خود این امکان را ایجاد می‌کنند تا مدرک لیسانس خود را هم‌زمان با کار و فعالیت خود کسب نمایند. این نکته را نیز باید متذکر شویم که بعضی از شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی به دانشگاه‌ اخذ مدرک نیز اهمیت نشان می‌دهند و در اولویت دانشگاه‌های دولتی هستند.

شرایط کاری حسابدار آماده به کار چیست؟
شرایط کاری حسابدار آماده به کار چیست؟

مرحله سوم: یک دوره کارآموزی حسابدار آماده به کار را بگذرانید

همان جایی که برای آینده شغلی خود می‌توانید تجربه و مهارت کسب نمایید، دوره کارآموزی می‌باشد. دوره‌های کارآموزی می‌تواند افراد را برای حسابداری آماده به کار، آماده و پخته نمایند، همین‌طور می‌توانند به اشخاص کمک کنند تا رابطه بهتری را با کارفرمایان داشته باشند ویژگی‌ها و توانایی‌های خود را به آن‌ها ثابت نمایند. برای کارآموزی مناسب‌ترین و بهترین زمان در دوران تحصیل در ترم تابستان می‌باشد و اگر درس شما تمام شده است هرروز می‌توانید، به شرکت و سازمانی برای کارآموزی بروید و این مهارت را فرا بگیرید.

مرحله چهارم: استخدام و جذب

همان‌طور که اشاره کردیم هر شرکت و سازمانی در هر اندازه و صنعتی به یک حسابدار آماده به کار نیازمند است و به همین دلیل نمی‌توان به شرکت‌های خاصی و به صنایع برای کار به عنوان حسابدار آماده کار اشاره نمود و از آن‌ها اسم برد. مطمئناً تمام این شرکت‌ها و مجموعه‌ها به دنبال اشخاصی خاص و دارای مهارت ویژگی‌های خاص حسابداری می‌باشند.

برای حسابدار آماده به کار شدن، حتماً لازم نیست که در شرکت‌ها و مجموعه‌های بزرگ کار کرد و با این سازمان‌ها فعالیت خود را آغاز نمود. حتی از مشاغل مرتبط دیگر نیز می‌توانید وارد این رشته شوید. اشخاص با کار کردن در رشته‌های گوناگون حسابداری نیز، می‌توانند خود را برای فعالیت به‌صورت حرفه‌ای آماده نمایند، شرکت‌های تازه تأسیس و کوچک نیز می توانند بهترین و مناسب‌ترین گزینه برای شروع فعالیت باشند آن‌ها انعطاف‌پذیری بسیاری برای کار با چنین افرادی را دارند و می توانند بهترین و مناسب‌ترین مکان برای افزایش تجربه کاری چنین اشخاصی باشند.

مسیر و راه‌های شغلی حسابداری بسیار گسترده است و اشخاص می‌توانند با آینده نگری و فکر در آن‌ها گام بردارند، هدف و علاقه از کار است که می‌تواند بهترین و مناسب‌ترین انتخاب را برای حسابداران آماده به کار رقم بزنند.

مرحله پنجم: اخذ گواهینامه

اگر در هنگام استخدام دوست دارید برگ برنده‌ای نسبت به دیگر اشخاص را دارا باشید به گرفتن گواهینامه‌های معتبر حتماً فکر نمایید.

بدون مدرک تحصیلی شما می‌توانید با مدرک لیسانس و حتی مدرک کارشناسی ارشد یا همان فوق لیسانس، سراغ گرفتن گواهینامه‌های معتبر بروید و علاوه بر این که مدارک شغلی خود را کامل می‌کنید، به علم و دانش و تجربه خود در زمینه حسابداری نیز اضافه می‌نمایید‌.

مرحله ششم: مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیسانس)

بسیاری از شرکت‌ها و سازمان‌های نیمه دولتی و دولتی، در شرایط استخدام و جذب خود در شغل حسابداری، به این مورد تأکید دارند که فرد متقاضی باید دارای مدرک کارشناسی ارشد یا همان فوق لیسانس باشد، استخدام و جذب در شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ نیز ممکن است، مستلزم این مدرک باشند، ولی در پایان توجه داشته باشید که شما هرچقدر مدرک تحصیلی بالاتری را دارا باشید، می‌توانید درخواست حقوق و مزایای بیشتری را بدهید و می توانند همه، به سواد و دانش و تجربه و مهارت شما اتکا نمایند.

 

حساب آران چرتکه ارائه دهنده خدمات اظهارنامه مالیاتی ، پلمپ دفاتر قانونی ، حسابداری ، قانون کار ، بیمه و… میباشد همچنین این مجموعه در ارائه خدمات مشاوره تلفنی حسابداری و دیگر خدمات مالیاتی فعالیت دارد جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره تماس های 02133334000 و 02133334004 و یا 09122988514  تماس حاصل فرمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *