اگر در جست و جوی یافتن اطلاعات دقیقی درباره حسابداری آماده به کار در بازار هستید، تا پایان این مقاله همراه ما باشید.
در کل حسابداری یا حسابداری آماده به کار را یک سیستمی اطلاعاتی می نامند که کار آن فراهم کردن اطلاعاتی در خصوص سرمایه گذار ها، اعتبار دهندگان شرکت ها، مدیران مجموعه و… است تا شرکت ها بتوانند تصمیمات بهتر و دقیق تری در خصوص اقتصاد خود بگیرند.
برای مثال وقتی شخص یا سازمانی بخواهد در یک شرکتی سرمایه گذاری داشته باشد هیچگاه بدون اطلاع و تحقیقات لازم این کار را انجام نخواهد داد، به همین دلیل با کمک حسابدار از وضعیت مالی شرکت و سود و زیان های حاصل از سرمایه گذاری در این شرکت مطلع خواهد شد و این کار به او کمک می کند تا با یک دید باز و با خیالی آسوده سرمایه گذاری خود را در آن شرکت انجام دهد و در سود و زیان شرکت سهیم بشود.
اگر بخواهیم یک پاسخ جامع به این سوال بدهیم این است که حسابداری را می توانیم علمی برای پاسخگویی به نیاز های انسان ها بنامیم، به همین دلیل هرچه زمان گذشت و علم پیشرفت کرد و نیاز های انسان ها گسترش پیدا کرد، حسابداری نیز گسترش پیدا کرد تا پاسخگوی تمام نیاز های انسان ها باشد.
در رشته حسابداری و حسابداری آماده به کار، بازار های درآمدی مختلفی وجود دارد. کسانی که فارغالتحصیل این رشته هستند و در دوره های بالاتر حسابداری تحصیل کرده اند، به طور کلی آمادگی بیشتری برای قبول کار حسابداری دارند. فرصت های این شغل بسیار متفاوت می باشد به طوری که در تمام سطوح جامعه کاربرد دارد و مورد استفاده قرار می گیرد.
یکی از ویژگی های مهم این رشته این است که فارغ التحصیلان رشته حسابداری و حسابداری آماده به کار، نسبت به سایر رشته های از بیکاری کمتری برخوردار می باشند، چرا؟ به این دلیل این که دارندگان مدرک حسابداری می توانند در موقعیت های مختلفی از جمله موسسات کوچک و بزرگ، شرکت ها، کارخانه ها و حتی اشخاص مشغول به کار شوند و به همین دلیل موقعیت شغلی بسیار بالایی دارند.
حسابداری دارای شاخه های بسیار زیادی می باشد که فارغ التحصیلان این رشته و حسابدار های آماده به کار می توانند بنابر تخصص خود در یکی از آنها مشغول به کار شوند:
حسابدار های مالی می توانند در انواع شرکت های تجاری یا موسسات و… مشغول به کار شوند و کار های مربوط به امور مالی آن شرکت را انجام دهند.
حسابدار های صنعتی می توانند در انواع واحدهای صنعتی و شرکت های مختلف به کار بپردازند.
حسابدار های مالیاتی بیشتر در انواع اداره های دارایی و مالیات مشغول به کار می شوند و کارهای مربوط به امور مالیاتی این شرکت ها را انجام می دهند.
این حسابدار ها در شرکت ها و موسسات بیمه ای کار می کنند و امور مالی آنها را بر عهده می گیرند.
حسابدار های بانکی می توانند در تمام شعبه های بانک در سراسر کشور مشغول شوند و کارهای مربوط به حسابداری آنها را پیش ببرند.
یکی دیگر از شاخه های مهمی که فارغ التحصیلان رشته حسابداری و حسابداری آماده به کار می توانند در آن مشغول شوند رشته حسابرسی است، رشته حسابرسی را به طور کلی می توانیم به دو دسته تقسیم کنیم:
این گروه از حسابرسان در واقع امور داخلی شرکت را بر عهده می گیرند، برای مثال می توانند ارتباطی بین اعضای شرکت و مدیرعامل برقرار کنند و طی یک گزارشی امور مربوط را به مدیر شرکت منتقل می کنند.
حسابرسان مستقل اما فراتر از درون شرکت ها کار می کنند و کار آنها ارتباط و تعامل بین شرکت ها و سازمان ها می باشد، به طوری که کارهای مربوط به امور مالی شرکت هایی که باهم در ارتباط هستند را انجام می دهند، به طور کلی این حسابرسان را می توان رابط بین شرکت ها دانست.
رشته حسابداری در سه سطح کارشناسی، سرپرستی و مدریت حقوق هایش را پرداخت می کند:
حقوقی که در این سطح به کارشناسان حسابدری پرداخت می شود به شرح زیر می باشد:
اگر یک کارشناس حسابداری به صورت تمام وقت در تهران مشغول به کار شود حدود 6 ملیون تومان حقوق دریافت می کند.
حداقل حقوقی که یک کارشناس حسابداری دریافت می کند 2 میلیون و حداکثر حقوقی که دریافت می کند 9 میلیون تومان می باشد.
اگر یک حسابداری آماده به کار به صورت تمام وقت در این سطح مشغول به کار شود 6 میلیون حقوق دریافت می کند، همچنین حداقل حقوقی که حسابداران در سطح سرپرستی دریافت می کنند 3 میلیون و حداکثر حقوقی که دریافت می کنند 15 میلیون تومان می باشد.
در سطح مدریت: یک حسابدار در این سطح اگر به صورت تمام وقت در تهران مشغول به کار شود چیزی حدود 12 ملیون حقوق دریافت می کنند، همچنین حداقل حقوقی که یک حسابدار در سطح مدریت دریافت می کند 4 میلیون و حداکثر حقوقی که می تواند دریافت کند 32 میلیون تومان می باشد.
این یک امر طبیعی است که سابقه کاری می تواند تاثیر زیادی در میزان دریافتی حقوق داشته باشد، به طور مثال حسابداری که سالها تلاش کرده و به درجات بالایی از تجربه و مهارت در امر حسابداری رسیده یا در واقع حسابداری آماده به کار می باشد، باید حقوق بسیار بالاتری نسبت به کسی که هنوز تجربه و مهارت خاصی در حسابداری ندارد دریافت کند. همچنین اکثر سازمان ها و شرکت ها در هنگام استخدام اولین سوالی که از حسابدار می پرسند، سابقه کاری اوست و همین امر در استخدام حسابدار تاثیر گذار می باشد. حسابداری
در انتها امیدواریم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد و توانسته باشد اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار دهیم. در صورتی که نیاز به اطلاعات بیشتر هستید میتوانید با کارشناسان ما (چرتکه) تماس بگیرید و از مشاوره رایگان استفاده کنید همکاران ما به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به شما میباشند.
از خدمات این شرکت می توان به خدمات بیمه، خدمات مالی، خدمات مالیاتی، خدمات حسابداری و ..
برای ارتباط با ما کافیست از طریق راه های ارتباطی تماس بگیرید.
آخرین مطالب
مشاهده مطالب بیشتر …
تمامی حقوق این وب سایت برای چرتکه محفوظ می باشد.